Druga

Pred / pozneje: Pojasnite bivalni prostor in ga povežite s kuhinjo

Pred / pozneje: Pojasnite bivalni prostor in ga povežite s kuhinjo



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Težko si je predstavljati, da se je za temi velikodušnimi in dobro premišljenimi zvezki nekoč skrivalo staro in slabo urejeno stanovanje, sestavljeno iz nekoliko izolirane kuhinje, zelo utesnjene kopalnice, neuporabnega hodnika in ozka garderoba. S čudovito različico sive in bele barve je to 65m² stanovanje, ki sta ga pregledala in popravila arhitekt Akram Ben Abderrazak in dekorater Philippe Carrillo iz skupine Créateurs d'Intérieur, s svojim strogimi linijami poustvarila sodobno vzdušje s svojim oblikovalskim pohištvom. Odkritja v slikah! Območje: 65m² Proračun: 1600 € m²

Dobro premišljena prijazna kuhinja


Pred: Degradirana in dotrajana s časom ta kuhinja ne izpolnjuje več pričakovanj lastnikov, ki želijo razčistiti življenjski prostor in ga povezati s kuhinjo.

Po: V središču postavitve je kuhinja zdaj del dekorja z novo prefinjenostjo, v kateri je zelo prijetno živeti. Skozi to se kuhinja zdaj v dnevno sobo odpira z dobro izrezanim dvojnim lokom. Ta poseg je omogočil, da se znebite hodnika in ponudite udobno odpiranje. Razporeditev prostora, veliko bolj logično in tekoče, spremlja poenostavitev dekorja, ki se daje prednost odtenkom svetlo sive, antracitno sive in bele. Tako cenjena, siva barva kuhinjo zasije s tisoč lučkami! Oblikovanje lažnega stropa je omogočilo prikrivanje cevi in ​​prezračevalnih kanalov, ki so postali nevidni. Zanimiv nasvet, ki na zelo poškodovanem stropu omogoča, da se izognemo nadaljevanju ometov in da se razpoke po nekaj mesecih znova pojavijo. Končno je bil ves izziv te prenove zmanjšati točko, značilno za prostore na poteku stavb v začetku stoletja. Odstranjena je omogočila oblikovanje obsežnega delovnega načrta in velik življenjski prostor.

Preuredite prostore



Pred: V tem stanovanju s konca XIX. Stoletja je bila razdeljena stara stanovanja. Niz naključnih sob, med drugim tudi dolg temen hodnik, ki vodi do zasebnih in tehničnih prostorov, in velika dnevna soba - jedilnica s periodičnim kaminom, kopajoča v luči.

Po: Predelna stena je izginila in loki so se razrezali, prostor je fluidiziran in prostor prezračen. Ta poseg zdaj lastnikom omogoča, da občudujejo dnevno sobo in njen čudovit kamin, oblečen v črno barvo iz kuhinje. V vhodu namestitev omare z zrcalnimi fasadami učinkovito poveča to območje, ki je pogosto slabo optimizirano. Parket, ki ga je domiselno prevzel mizar, je omogočil zapolnitev vrzeli, ki jih puščajo porušene predelne stene, in ustvarja inteligentno razmejitev prostorov. Philippe Carillo in Akram Ben Abderrazak, kolektivni oblikovalci notranje opreme